BM Logistic

Firma Info

  • Datum osnivanja

    2011

BM Logistic d.o.o. je kompanija sa inovativnim rješenjima u oblasti distribucije i transporta hemikalija, laboratorijske opreme i pribora za industrije i laboratorije, eteričnih ulja i sirovina za proizvodnju kozmetike i kućne hemije.


Asortiman naših proizvoda proširili smo na proizvode kućne i auto hemije pod vlastitim brendom BML i BMLine. Linija BML i BMLine odlikuje se kvalitetnim domaćim proizvodima, koji će zadovoljiti potrebe svih kupaca.


Pored primarne djelatnosti BM Logistic d.o.o. bavi se uslugama transporta, skladištenja i selidbi. BM Logistic nudi kompletan set usluga za uspješno poslovanje klijenata i strateških partnera. Kombinacija dugogodišnjeg iskustva, široke ponude i profesionalnog odnosa, čini nas idealnim izborom za Vaše poslovanje. Osim navedenog nudimo usluge konsaltinga kako bi našim klijentima omogućili dugoročne pozitivne rezultate uspješnog poslovanja.


U ovom tržišnom segmentu prisutni smo od 2011. godine, te nastojimo predanim radom i zalaganjem uvijek biti na raspolaganju našim poslovnim partnerima. Do sada postignuti rezultati daju nam snagu i nadahnuće za daljnji rad u ostvarenju sve boljih poslovnih planova.

 

WEB STRANICA >> http://www.bml.ba